Тежки думи: Северна Корея заплаши Пентагона с ядрена война

Тежки думи: Северна Корея заплаши Пентагона с ядрена война
5 (100%) 1 vote

Северна Корея плаши Пентагона с ядрена атака, те нехаят

Северна Корея заплаши Пентагона с нова ядрена война, ако не преустановят военните си учения в района. Висши военни служители от Северна Корея обявиха, че могат да изстрелят ядрена ракета, която да удари САЩ, ако не спрат да създават напрежение на полуострова.

Високопоставен севернокорейски военен чиновник заплашил с ядрено нападение на Белия дом и Пентагона, обвинявайки Вашингтон, че провежда съвместно военно учение с Южна Корея и увеличава напрежението на полуострова.

„Ако американските империалисти продължат да заплашват нашия суверенитет, нашите ядрени ракети ще ударят Белия дом и Пентагона, които са източник на всякакво зло“, каза в своя реч по телевизията в неделя Хванг Пионг-Си, директор на Общото политбюро, което е част от армията.

Северна Корея заплаши САЩ с ядрена война

Северна Корея заплаши САЩ с ядрена война

Това не е първият път, когато Пхенян отправя заплахи с ядрено нападение към САЩ и американските военни бази в Тихия океан. Преди дни диктаторът на Северна Корея изстреля и няколко бойни ракети, за да подсили думите си.

Военните разработки и тестове за ядрени ракети продължават

Военните разработки и тестове за ядрени ракети продължават

Засега експертите смятат, че страната все още не е произвела междуконтинентална балистична ракета, която може да удари американския континент. Това обаче не пречи на учените им да продължат работата си подобни проекти и да провеждат тестове, които са потенциално опасни за цялата планета.koreja 2

Северна Корея има направени вече три ядрени опита, но изглежда, че все още не са овладели техниката, която би им позволила да поставят ядрена бомба в ракетите си , пише France Press.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар