Семейство на Асен Блатечки преживя тежка лична драма

Актьорът Асен Блатечки загуби дома си. Причината за това е необслужен банков кредит. Жилището, което актьорът загуби е апартаментът, където е минало детството му. Бащата на Асен Блатечки заложил жилището в началото на 90-те години, когато изтеглил кредит, за да започне собствен бизнес.

Родителят на Асен Блатечки работил като шофьор за един от най-големите млекокомбинати. Той решил да отвори кръчма, но тъй като доходите му не били никак големи, банката поискала допълнително обезпечение за кредита. Бащата на Асен Блатечки бил принуден да заложи семейното си жилище.

[caption id="attachment_417549" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Семейството на Асен Блатечки загуби жилището си[/caption]

През 1996 година, когато започва финансовата криза, запада и бизнесът на родителя на актьора. Семейството не можело да погася вноските си и след забавянето на няколко от тях банката взела апартамента, разказва Асен Блатечки, пише ПИК.

Актьорът в момента живее в столичния квартал "Лозенец" заедно с Диляна Попова, която след два месеца ще го дари със син. Семейството се подготвя за радостното събитие.

Преди месец тръгна слух, че Диляна Попова иска да се преместят в някой от елитните столични квартали в полите на Витоша, където ще живеят по-спокойно. Според мълвата Асен Блатечки е купил парцел в елитен столичен квартал, където възнамерява да построи къща за Диляна Попова и сина им.