Иво Аръков се превърна в ябълката на раздора между двете дами, с които е имал връзка

Иво Аръков успя да предизвика истинска буря в светското пространство в страната. Актьорът успя за нула време да си извоюва слава на секссимвол както с участието си в сериала "Фамилията", така и с кратката си връзка с певицата Мария Илиева. И последвалата уж голяма любов с дъщерята на Христо Стоичков Мика. С която се разделиха повече от изненадващо.

[caption id="attachment_417541" align="alignright" width="300"]Иво Аръков и Мария Илиева Иво Аръков и Мария Илиева[/caption]

Раздялата им обаче ни най-малко не спира Мика да брани вече бившия си любим и да съска по адрес на предишната му половинка. В профила си във Фейсбук футболната щерка се кани да има разплата за безочието и наглостта, а онлайн потребителите заподозряха, че думите й са насочени към певицата.

С която Иво Аръков имаше кратка любовна афера през 2011 година, която съвсем го изстреля към славата. Близки до Мика обаче издават, че тя никога не е била очарована от бившата тръпка на актьора, тъй като смятала, че Илиева само с играе с хубавеца, който бил лапнал истински по нея. И заради това не пропуска случай да я уязви, предават от БЛИЦ.