Цветанка Ризова напусна бТВ

Цветанка Ризова е предната водеща, която напусна бТВ. Тя е третата телевизионна водеща, която сменя предаването "Лице в лице". То ще остане в ефира на телевизията до 8 август, след което екипът ще излезе във ваканция. От този понеделник предаването има нова водеща.

На мястото на Цветанка Ризова вече е Веселина Петракиева, която има богат журналистически опит. Тя работи като журналист от 20 години. Била е част от екипа "Дарик Радио" и Нова тв. За бТВ работи от 4 години. В момента тя е продуцент на централната емисия новини по частната телевизия. Паралелно с това тя ще води и предаването на Цветанка Ризова до 8 август, когато то ще излезе в лятна ваканция. Дали и след завръщането на предаването в ефир през есента, отново Веселина Петракиева ще бъде негова водеща, за сега остава неясно, пише ПИК.

[caption id="attachment_417538" align="alignright" width="300"]Цветанка Ризова Цветанка Ризова напусна бТВ[/caption]

Неясни засега остават и причините, поради които Цветанка Ризова вече няма да води предаването. От бТВ отказват да коментират мотивите й за напускане. Все още не е ясно дали тя е напуснала телевизията по собствено желание. Може би Цветанка Ризова е решила да последва примера на предшествениците си Димитър Цонев и Пръмова.

За сега и Цветанка Ризова не е дала коментар по случая. Може би тя ще разкрие причините за напускането си