Алкохолизъм не се лекува с непукизъм

Гласувайте за статията

Моят алкохолизъм започна да си отива след като аз започнах да му обръщам повече внимание

Алкохолизъм не се лекува с непукизъм

Алкохолизъм не се лекува с непукизъм

Аз имам склонност към алкохола от много години. Обаче през последните 5-6 години нещата започнаха да стават трудни, защото от малко взех да се напивам. Освен това ми откриха проблем на черния дроб, който аха да стане цироза, и трябваше спешно да спирам да пия. Много трудна работа, за човек, който пие от дълго време. И сега не мога да кажа, че съм го излекувал този алкохолизъм окончателно. Не пия, но ме влече. Влече ме, но не бива да пия. И за да е всичко ОК, аз се старая да отказвам алкохола. След 4 дни, на 28 юли ще станат 7 месеца без никакъв алкохол. Само бира пия, и то по една на ден. Това е всичко, което може. И ако ви кажа колко бавно я пия тази бира – няма да повярвате.

За да се справям взимам капките Алкофитал. Това е едно от нещата, които правя, за да стоя по-далеч от алкохол. Билките в тези капки, комбинацията от билките, както и това, че аз взимам малко по-висока доза, отколкото ми е предписано, ми помагат да стоя трезвен. От всичко най-много ми харесва това, че сутрин нямам махмурлук. Преди време това направо ми съсипваше дните. А аз трябва да съм пушка през деня, защото работя в едно чейнч бюро и ако объркам нещо става кофти. Поне знам, че ако продължавам така, ще си помогна на черния дроб. Аз и затова го правя всичко това – не ми се умира още.

Мирослав от Пловдив

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар