Екипите все още не могат да съберат телата на жертвите от взривения Боинг

Жертвите от взривения Боинг не могат да бъдат открити всички. Шефът на полицията в Холандия разкри, че до момента не са намерени телата на всички загинали и няма гаранция, че това изобщо ще се случи. "Шансовете да открием всички тела и вещи е минимален", разкрива реалността Герард Боуман по време на изслушването му в холандския парламент.

взривения БоингТой изтъкна още, че близките на жертвите са наясно с този факт и са го приели. Боуман не може да каже и точната бройка на откритите до момента тела на жертви на взривения Боинг, тъй като загиналите са били буквално на части. "Това, което намерихме в Украйна, е неописуемо, не може да бъде разказано с думи", споделя още Боуман. Тепърва предстои да бъдат идентифицирани телата на вече откритите жертви от взривения Боинг.

В Холандия вече са закарани 228 ковчега, но няма гаранция, че във всеки от тях да останките само на една жертва. Припомняме ви, че взривения Боинг на Малайзийските авиолинии беше свален на 17 юли с ракета над Източна Украйна.

Всички 228 души на борда загинаха, припомнят от ПИК.