Не могат да открият всички жертви на взривения Боинг

Не могат да открият всички жертви на взривения Боинг
5 (100%) 1 vote

Екипите все още не могат да съберат телата на жертвите от взривения Боинг

Жертвите от взривения Боинг не могат да бъдат открити всички. Шефът на полицията в Холандия разкри, че до момента не са намерени телата на всички загинали и няма гаранция, че това изобщо ще се случи. „Шансовете да открием всички тела и вещи е минимален“, разкрива реалността Герард Боуман по време на изслушването му в холандския парламент.

взривения БоингТой изтъкна още, че близките на жертвите са наясно с този факт и са го приели. Боуман не може да каже и точната бройка на откритите до момента тела на жертви на взривения Боинг, тъй като загиналите са били буквално на части. „Това, което намерихме в Украйна, е неописуемо, не може да бъде разказано с думи“, споделя още Боуман. Тепърва предстои да бъдат идентифицирани телата на вече откритите жертви от взривения Боинг.

В Холандия вече са закарани 228 ковчега, но няма гаранция, че във всеки от тях да останките само на една жертва. Припомняме ви, че взривения Боинг на Малайзийските авиолинии беше свален на 17 юли с ракета над Източна Украйна.

Всички 228 души на борда загинаха, припомнят от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар