Ако щете вярвайте: Тези вълшебни подправки топят килограми!

Ако щете вярвайте: Тези вълшебни подправки топят килограми!
5 (100%) 1 vote

Тези удивителни подправки наистина топят килограми!

Борбата с наднорменото тегло е изключително трудна работа. Излишните килограми могат да се смъкнат с постоянство, трудни диети, изнурителни упражнения и различен хранителен режим. Малко хора обаче знаят, че билките и подправките са също чудесен стимулант за олекването ни откъм телесна маса. Защото подправките съдържат различни антиоксиданти, витамини, минерали и ценни хранителни вещества.

Една от тези подправки е лютия червен пипер. Той се използва също за смъкване на излишното тегло. Може да се прибавя като добавка на ястия и супи. Особено през горещите летни дни той повишават малко телесната температура и свива мастните тъкани. Съдържащото се в него вещество капсаицин има уникалното свойство да топи мазнините и да регулира протеиновия прием в организма ни.

подправки

Яжте от тези подправки и ще се уверите сами в качествата им за отслабване

Друго чудодейно средство срещу наднорменото ни тегло и подправка е канелата. Тя може да се употребява като подправка, като добавка в чая, кафето или напитките ни също. Канелата регулира нивото на кръвната захар, понижава съдържането на лошия холестерол, регулира теглото.

Подобна роля играе и корена от джинджифил. Той също може да се взима като добавка или да се сложи в чая или кафето ни. Може да бъде използвано като го съчетаваме с канелата и в дългосрочен план намалява значително теглото. Коренът от джинджифил потиска апетита и спомага да се изчисти организма от вредните вещества и натрупвания.

Зеленият чай е уникален регулатор на теглото и цар сред подправките. То спомага за очистването на организма. Освен това забавя увеличаването на кръвната захар след хранене в организма. Той следва да се приема чист или пък като добавка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ако щете вярвайте: Тези вълшебни подправки топят килограми!”

  1. Билков магазин

    юли 29. 2014

    Наистина е така!

Добавете коментар