Невероятно: Криско със съкровени разкрития за голямата си любов!

Невероятно: Криско със съкровени разкрития за голямата си любов!
5 (100%) 1 vote

Няма да повярвате какво е правил Криско заради първата си любов!

Скандалният рапър Криско трудно преживял първата си любов. Пред списание Story певецът обяснява, че бил дал много от себе си заради първата си изгора. С момичето се запознават в града на своите родители-Габрово. Криско и бъдещата му приятелка се запознават най-случайно. Дружбата им трае две години.

Криско, по паспорт Кристиян Талев разкри, че заради първото си гадже направил най-голямата жертва. За да има пари той заминава на работа на морето. Той си намира работа в луксозния курорт Лозенец в един бар като помощник на бармана. Налагало му се почти непрекъснато да виси във вода, пълна с тиня и да мъкне огромни камари с мръсни чинии и чаши. Но след като заминава за столицата, нещата вече са съвсем други. Кариерата и известността му тръгват нагоре. Връзката между него и габровското момиче охладняват и те се разделят.

Криско

Не е за вярване, че Криско е правил всичко това от любов

В столицата Криско се запознава с друго момиче, с което също изкарва две години. Връзката й с нея е с фатален край. 26-годишният музикант и продуцент разкри, че е получавал доста неприлични предложения за интимна близост в заведения от момичета, които не е познавал. Той обаче е категоричен, че прекалено цени частите от тялото си, за да се подлага на това изпитание.От близки приятели с колегата си Сто кила, те стават врагове и не могат да се дишат. Според близки до двамата враждата им е заради жена, танцьорка, която се изживявала и като актриса.

Лора Караджова и Криско също имаха връзка, която продължи само няколко месеца. Искрата между тях пламнала покрай съвместното им парче „Министър на земеделието”. Тръпката между щерката на фронтмена на „Сигнал” и габровеца се засилила и заради съвместните им участия. Но бързият флирт скоро угаснал. Преди това Лора, която очаква първото си дете имаше падалка с Део, който си остава един от незабравимите мъже в живота на певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар