Ани Хоанг разкри цялата истина за разрива с Люси Иларионов!

Ани Хоанг разкри цялата истина за разрива с Люси Иларионов!
5 (100%) 2 votes

Ани Хоанг проговори по всички въпроси относно връзката й с Люси Иларионов!

„Официално чужда” на поп фолк дивата Ани Хоанг предизвика различни въпроси. Единият от тях е, че поп фолк изпълнителката и продуцента Люси Иларионов вече не са двойка и са разделени. Няма такова нещо, категорично отрече певицата с виетнамски корени. Скандалната певица на „Пайнер” е категорична, че е с Люси Иларионов и двамата са безкрайно щастливи. Клипът просто е скандален, но скандалното поведение на Ани не е новост.

Люси Иларионов

Ани Хоанг проговори за раздялата с Люси Иларионов

Според гаджето й Люси Иларионов, който се изявява като режисьор и иска да превърне Ани в звезда от голям калибър скандалът просто е част от нещо, от което екзотичната певица не трябва да бяга. Напротив, освен провокативните й клипове за възрастни, нейните участия са белязани и с това, че Ани често показва пред феновете и най-милото си.

На предишното й парче, което обърка сънищата на мъжете „Целувай и хапи” Ани преплита природни прелести с голото тяло на колегата си Крум на плажа върху нея. По финото тяло на певицата също няма абсолютно нищо.

Изящната като статуетка певица, която въпреки мощната подкрепа на гаджето си не успя да пробие и да стане величина от огромен ранг, от доста време мачка чаршафите с Люси Иларионов. Възпълничният режисьор, който направи фантастични крачки на танцувалното шоу „Денсинг старс” от сцената направи предложение за брак на певицата.

Според близки до звездите Люси Иларионов бил хлътнал до уши в приличащата на момиченце екзотична певица с виетнамски корени. Режисьорът, който имаше и певческа кариера има вече един неуспешен брас с манекенка. На 1 август Ани Хоанг ще празнува 23-я си рожден ден. Всеки рожден ден режисьорът поднася на любимата си някаква изненада. Очаква се на този той да й подари годежен пръстен и да й предложи брак.

Според градската мълва очакваната сватба между екзотичната Ани Хоанг и талантливия режисьор Люси Иларионов ще задмине по пищност отпразнуването на първият му брак с моделката Преслава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ани Хоанг разкри цялата истина за разрива с Люси Иларионов!”

  1. Emille Boev

    юли 28. 2014

    АКО ЛЮСИ ПРОДЪЛЖИ ДА ПЪЛНЕЕ, СЕКСА ЩЕ ИМ СТАВА ВСЕ ПО- ТРУДЕН….

Добавете коментар