Британка превърна наследничките си в живи кукли Барби

Гласувайте за статията

Британка иска дъщерите й да са като истински кукли Барби, преобразява ги с козметични процедури

Софи Мей Диксън (22) е самотна майка, която се опитва да превърне и двете си дъщери в живи кукли Барби. Младата майка редовно подлага децата си на различни интервенции, купува им скъпи и маркови дрехи, и ги подлага на козметични процедури по-подходящи за възрастни. Ежедневието на децата започва с изкуствен тен, получен след солариум или спрей за тен, прическа при фризьора, педикюр и маникюр.

По-голямата дъщеря на Софи Мей Принцес Блис Тияна Мей (На 4 години) всеки ден е длъжна да си лакира ноктите, да носи рокли от 400 паунда и да спи в легло от 1000 паунда, за да бъде истинска Барби принцеса.

Британка превърна децата си в живи кукли Барби

Британка превърна децата си в живи кукли Барби

Заедно със сестра си Прешъс Бел Руби Розини (На 2 години) тя притежава дрехи на стойност няколко хиляди паунда, обувки от дизайнери като Ралф Лорън, детски рокли от колекциите на „Dolce & Gabbana“ и дори дизайнерски кукли Барби. В същото време животът на малките момичета е низ от партита и те редовно ходят на забави при приятелките си, облечени в най-скъпите си дрехи, гримирани и фризирани с модни прически, пише crnobelo.com.

Мнозина обвиняват Софи Мей, че твърде много позволява на децата си, или че тя самата им налага неща, които те не искат да правят. Според нея обаче, тя прави всичко за тях, само за да бъдат щастливи, и дори лишава себе си от някои неща, за да може да задоволи желанията им.

Малките красавици вече са се превърнали в истински суетни кукли Барби. Те дори се стараят да подражават на майка си, в грим, козметика, маниери на поведение и друго. „Те искат същото, което и аз имам и не мога да им откажа нищо“ споделя британката. И допълва, че иска само те да са щастливи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар