„Апокалипсис“ в Китай, потече кървава река

Гласувайте за статията

Кървава река в Китай предизвика паника сред населението

Кървава река в Китай предизвика масова паника сред населението. Гражданите на една от провинциите изпаднали в ужас, когато видели какво ги очаква.

Жителите на китайската провинция Джъдзян в четвъртък сутринта били посрещнати от апокалиптични сцени — в града Вензхо, водите на реката имали характерен червен цвят!

Кървава река в Китай предизвика паника сред населението

Кървава река в Китай предизвика паника сред населението

Преди да видят кървавата червена река, жителите на китайския град Вензхо усетили много странен мирис. Именно той ги накарал да излязат от домовете си, в търсене на причините за странния „аромат“. Около 5 часа сутринта местно време реката била бистра и нормална, а само един час по-късно получила съвсем необичаен червен цвят и претърпяла пълна метаморфоза, разказват свидетели.

Водите направо ужасиха жителите в района

Водите направо ужасиха жителите в района

Веднага е направена проверка от центъра за защита на околната среда на града, но за съжаление все още не са в състояние да открият причината за странния цвят на водата.

Според някои съмнения се предполага, че става въпрос за умишлено замърсяване, а според други това е резултат от бушуващите тайфуни, които преди няколко дни минаха край бреговете на Китай. „Въпреки това не сме убедени, че става въпрос за природно явление, тъй като не е валяло достатъчно, а доказателствата са повече от очевидни“, твърди шефът на центъра Джианфенж Хиао. „Освен това по реката има много фабрики, сред които и завод за хранителни бои, текстилни фабрики и фабрика за хартия.“, споделя още той, пише tocka.com.mk.

Въпреки неприятната гледка, кървавата река донесла един положителен бонус за местните жители – рибите започнали по-лесно да се хващат на куката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар