Поредното безобразие на „Пикадили“

Поредното безобразие на „Пикадили“
5 (100%) 1 vote

Клиенти на „Пикадили“ скочиха срещу безобразията на веригата

На поредното безобразие в родните ни хипермаркети се натъкнаха клиенти на веригата „Пикадили“. Разгневена потребителка на Фейсбук алармира, че си е закупила вмирисана риба от магазина на веригата, намиращ се в „Сити Център София“.

Надежда Дурзева сподели във фейсбук страницата на „Пикадили“, че си е закупила риба костур, предлагаща се в магазина на цена около 18 лева за килограм. Тя заплатила за покупката си близо 22 лева. Надежда Дурзева разказва, че служителката на „Пикадили“ опаковала старателно рибата в 4 пликчета.

 "Пикадили"

Клиенти на „Пикадили“ алармират за безобразията на веригата

Прибирайки се у дома клиентката останала неприятно изненадана. Още при разопаковането на рибата усетила странния мирис на развалена риба. Възмутената дама алармира, че това не й се случва за пръв път. Преди няколко месеца тя отново си купила развалена риба от „Пикадили“.

Надежда Дурзева се зарича повече никога да не пазарува в „Пикадили“.

Още една гневна клиентка на веригата изказва мнението си за „Пикадили“ на страницата на хипермаркета във Фейсбук. Яна Йорданова призовава служителите на магазина да обърнат внимание на етикетите си и да предоставят коректна информация на потребителите за продуктите, които се предлагат в „Пикадили“.

Читатели на ПИК алармират, че са си закупили продукти от веригата, чиято цена не отговаря на обявената на етикета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар