Жена и алкохол са две несъвместими понятия Преглеждания: 3731

Жена и алкохол са две несъвместими понятия
0
Оценете този post

Без значение дали става въпрос за пияна жена или за жена, малтретирана от мъж алкохолик – това са две неща, които не трябва да съществуват заедно

Жена и алкохол са две несъвместими понятия
Жена и алкохол са две несъвместими понятия

Аз имах проблем с алкохола, може да се каже двустранен проблем. Аз съм жена и скоро се разделих с моя приятел, който също имаше проблем с алкохола. Разделихме се, защото накрая той започна много да изтрещява като пие и ме биеше. Имали сме и скандали, и полиция са викали съседите. Изобщо – пълна програма. Аз започнах да пия покрай него. Не съм някоя пиячка голяма, но се поддадох. Имала съм сериозни запои, имала съм и дълго време без алкохол.

Най-лошо от всичко е, че като се напиех не приличах на себе си. А и по принцип е грозно жена да пие. Честно казано, най-доброто нещо беше, че се разделих с него. Сега съм по-добре. Не само изглеждам по-добре, но и се чувствам идеално.

Не съм пила алкохол от половин година. С него сме разделени от една година и два месеца. Броя времето като ненормална, защото искам пак да съм си предишната аз. Трудно е отказването на алкохола. Сега взимам капките Алкофитал. Те са за това да имам непоносимост към алкохола. И наистина се получава така, че като ги пия, аз не мога да продължа с алкохола. Изпивам не повече от едно малко. А това преди за мен наистина щеше да е малко. Опитвам се да вляза в ритъма, в който бях преди три години, времето преди да се срещнем с него.

Мима от  Монтана

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.