Иво Инджев: Станишев играе с повече от един кон

Иво Инджев: Станишев играе с повече от един кон
5 (100%) 1 vote

Иво Инджев е категоричен, че изборът е бил предопределен

Журналистът Иво Инджев е категоричен, че бившият председател на БСП Сергей Станишев играе с повече от един кон.

Според него, изборът на Михаил Миков за нов председател на червените редици е бил предопределен. В ефира на Нова тв, Иво Инджев коментира избора на нов председател на БСП с думите: „Жертваш една фигура, за да спечелиш друга”.
Журналистът определи победата на Михаил Миков като „технология на партийните структури”.
Той бе категоричен, че партията, която е управлявала най-дълго страната ни през целия преход, никога не е излизала на светло.
Според него проблемите в червените редици се решават в тъмната стаичка.

Иво Инджев е категоричен, че изборът е бил предопределен

Иво Инджев е категоричен, че изборът е бил предопределен

Иво Инджев определи всичко това като „театър за наивници”. Журналистът не намира думи, с които да опише абсурдите, случващи се в БСП. Той припомни, че Сергей Станишев подаде оставката си като председател на червените реди;и със сълзи на очите, след толкоз много загуби на избори. Според него Станишев е изключително провален политик, особено като лидер на партията.
Въпреки това според този мини конгрес, той е „годен” за лидер на европейските социалисти.
Според Иво Инджев, това е пълен абсурд.

По-рано днес лидерът на РЗС Яне Янев заяви, че новият лидер на БСП Михаил Миков е „пиян кючекчия, смешник и карикатура” като подчерта, че предава думите на съгражданите му.
Хората от видинския край са категорични, че на Михаил Миков много по-добре би му стояла ролята на кръчмар, който обещава небивалици в нетрезво състояние, отколкото на председател на Народното събрание, а сега и на БСП.
Той определи изборът му за председател на БСП като най-голямото кадрово падение на червените редици, допълвайки, че извън хората, които са гласували за него на конгреса, който се проведе вчера, Миков няма никакъв авторитет и подкрепа.
Според него след избора на Миков за председател на БСП, червените редици тръгват по стъпките на СДС и на предстоящите парламентарни избори ще имат незапомнено лош резултат, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар