Ивайла Бакалова се подложи на лечение в чужбина

Два месеца след ужасяващия инцидент, който претърпя в "Къртицата", Ивайла Бакалова продължава да се възстановява. Малко преди финала на риалитито моделката си счупи капачката. В момента тя все още се придвижва с патерици. Преди няколко седмици шините в крака на Ивайла Бакалова са били извадени и тя е заминала на лечение в Израел.

Моделката е пътувала до еврейската държава заедно с дъщеря си и своята сестра. Процедурите в една пт най-добрите клиники в Тел Авив продължили две  седмици. Още от самото начало Ивайла Бакалова усетила подобрение, научи Хот арена. Самата миска сподели на страницата си във Фейсбук къде се намира в момента.

[caption id="attachment_417374" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова Ивайла Бакалова се лекува в клиника в Израел[/caption]

Веднага след като се прибра у дома, красавицата отпраши за Сен Тропе. Вероятно там я очакват семейство Арабаджиеви, с които тя поддържа много добри отношения.

Миналата седмица Ивайла Бакалова отпразнува рождения ден на дъщеричката си Рая. Тя замина за Сен Тропе заедно със своята наследница.

 Напук на твърдението, че всички миски са разглезени, Ивайла Бакалова доказа, че това е е така и събра сили да се яви на финала на "Къртицата", въпреки тежката контузия и болките, които имаше.

Все още не е ясно кога Ивайла Бакалова ще захвърли патериците окончателно и ще се възстанови напълно от тежкия инцидент.