Честито: Елен Колева бременна с първото си дете?!

Честито: Елен Колева бременна с първото си дете?!
5 (100%) 1 vote

Елен Колева и Александър Найденов май ще стават родители?!

Елен Колева най-вероятно ще се изживява в нова роля и това е на майката. Актрисата, която е с майонезения бос Александър Найденов може би ще роди първото си дете. Според очевидци актрисата не се появява често на светски партита и ако се появи, просто е неузнаваема. Тя е облечена винаги с провлачени, дълги туники или дрехи с два,три номера по-големи. Столични зевзеци прогнозират, че причината за наедрялото й коремче е бебето, което тя носи в утробата си.

Елен Колева

Елен Колева ще дари с наследник любимия си Александър Найденов – Майонезата

Отношенията на Елен Колева и гаджето й милионерът Найденов са сложни. Преди известно време Найденов беше забелязан да се забавлява до среднощ със знойни златотърсачки. Сред познатите му обаче не беше приятелката му Елен Колева. Припомняме, че отношенията на Елен и Александър толкова се бяха влошили, че той по телевизията и публичното пространство изстреля, че не иска да я вижда, тъй като му писнало с безкрайните й изневери и слагане на еленови рога.

Но малко след това бизнесменът Александър Найденов и актрисата Елен Колева си дадоха втори шанс на връзката. За радост на мнозина и за завист на още повече в последно време в публичното пространство шестваше версията, че двамата са заедно, събрали са се и са по-щастливи от всякога. За това свидетелстват и наедрялото коремче на актрисата.

Припомняме, че милионерът и Елен Колева слагат край на връзката си през 2012 година. Въпреки че милионерът каза доста неща по неин адрес, след като научи доста неприятни неща за Елен, бизнесменът не е твърдял никога, че тя за него е трофей. Елек Колева е доста по-млада от милионера Александър Найденов, но винаги е казвала, че този факт изобщо не я тревожи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Честито: Елен Колева бременна с първото си дете?!”

  1. Андрей Карлович

    юли 28. 2014

    Ще роди конче или кентавърче от дядо Сашко – ПЕТРОМАКСА…

Добавете коментар