Слави остаря: Хвърли 10 000 лева за зъбни импланти!

Слави остаря: Хвърли 10 000 лева за зъбни импланти!
5 (100%) 3 votes

Слави Трифонов се ръсна с над 10 бона за новата си усмивка!

Слави Трифонов напълно префасонира усмивката си. Дългият шоумен може да участва в реклама за най-бляскава усмивка. Той броил десет бона за зъбни импланти. Подробности ТУК: Всичко за зъбните импланти!

Така искал да пребори стареенето и болките, които човек получава, когато го болят или му капят зъбите. Той все още имал какво да прави в устата си, но основните неща били свършени. С новите си зъби и модерните методи на зъболечението и денталната хирургия Слави Трифонов целял да направи зъбите си почти вечни и така гологлавият водещ се чувствал повече от добре.

Слави Трифонов

Слави Трифонов се подсигурява за старостта

Той никак не обичал да има проблеми със зъбите и затова парирал нещата още в своя зародиш. Всички, които познават Слави знаят, че освен че е работохолик, той е и перфекционист. Манията на Слави е известна, поне на тези, които работят заедно с него. Слави обича да поддържа в изрядна форма и своите возила. Любимата му Мартина често му върти номера, като удря колите, с които праши из софийските улици. Гаджето на шоумена не умеела никак добре и да паркира и затова след всеки неин воаяж Слави се налагало да търчи до сервиза, за да й оправя бакиите.

Но не така педантичен се оказал водещия към своето здраве. Особено се влошило то при обиколката му на лов за таланти за предаването „Гласът на България”. Слави Трифонов е продуцент на вървежното музикално шоу и заедно с Евгени Димитров-Маестрото кръстосват надлъж и нашир страната, за да търсят млади музикални дарование. Но при тези обиколки той не се чувствал много добре.

Непрекъснато се потял, кръвното му играело, прилошавало му и на моменти щял да припадне. Накрая все пак се вслушал в съветите на колегите си и семейството да си наеме медицинска сестра, за да непрекъснато до него и да следи за здравословното му състояние. Мартина също подложила 48-годишния водещ на здравословна диета. Тя го хранела с повече салата, фрешове, плодове и зеленчуци и му давала в подходящото време много витамини.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар