Гъмзата разплака съпругата си в столична дискотека!

Гъмзата разплака съпругата си в столична дискотека!
5 (100%) 1 vote

Гъмзата направи наистина невероятен жест! Той буквално разплака Юлиана

Йордан Йончев-Гъмзата е известен не само като тромпетист в „Шоуто на Слави, но и като влюбен в съпругата си мъж. Бившата гимнастичка и европейска шампионка по художествена гимнастика Юлиана наскоро то дари с втори син. Първият Емил е вече на седем години. Двамата били забелязани в приятелска компания снощи в чалготеката „Плаза”. Там гастролираща певица била Лияна.

В един момент музиканта и певец не се стърпял и грабнал микрофона. От сцената той се обяснил в любов на брачната си половинка и я поканил на бавен танц. Момичето от балет „Магаданс” толкова се развълнувало, че сълзи се появили на очите й, твърдят от компанията им.

Гъмзата

Гъмзата просълзи съпругата си с невероятен жест

Гъмзата и Юлия сключват брак през 2007 година. Двамата са по-влюбени от всякога. Според клюката Гъмзата няма никакво намерение да спира с децата. Музикантът от „Ку-ку бенд” твърдо е решил да уреди двете си момчета – Емил и Васил със сестра. През февруари се ражда второто му момче, но балерината държи изкъсо своя благоверен. Близки до семейството на музиканта твърдят, че Данчо си имал за съпруга опасна ревнивка с огнен темперамент, която не се поплювала да удря шамари на благоверния си, ако го засече в крачка.

Поп фолк дивата Галена и Гъмзата били любим дует на сцената и като такива трябвало да показват и близост. Това обаче не се харесвало на Юлиана и тя често ги изненадвала в заведенията, където съпругът й и Галена имали общи участия. Веднъж дори здравата го цапардосала, защото го заварила в опасна близост до разюзданата Галена.

Радарът на бившата гимнастичка бил толкова як, че тя често засичала и успявала да парира свалките на Данчо със засукани мадами. Юлиана била предупредила Гъмзата да стои далеч от провокативната си колежка Цветелина Грахич, към която, според мълвата, Гъмзата не бил безразличен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар