Страшен скандал между Денис Ризов и Маги Халваджиян!

Гласувайте за статията

Денис Ризов не се сдържа и се нахвърли върху Маги Халваджиян с обидни думи!

Денис Ризов и Магърдич Халваджиян вече са врагове. Доскорошните приятели не могат да се дишат и са се изпокарали жестоко. Дотам, че бившия на Наталия Симеонова е нарекъл Маги с обидно име. Тъпак и простак е вече първият приятел на Денис. Мъдри хора са на мнение, че мъжете унищожават другарството си по две причини. Те са всеизвестни, това са или жена, или пари. В отношенията между двамата са намесени и двете.

Продуцентът престанал да има нещо общо с русокосата водеща на „Море от любов”, след като тя представила проекта за подобно предаване в конкурентната телевизия.

Денис Ризов

Денис Ризов защити бившата си жена Наталия Симеонова от нападките на Маги Халваджиян

Освен това отношенията им се обтегнали, след като Маги започнал да подмята пиперливи приказки по отношение на наднорменото тегло на водещата на „Предай нататък”. Това вбесило до краен предел Денис. Въпреки че той и Наталия не са заедно вече от години, мъжът защитник проговорил в Денис. Той искрено се възмутил от поведението и държането на доскорошния си приятел.

Денис Ризов защитил семейството си и жената, от която има дете. Затова той в прав текст обявил, че продуцента Магърдич Халваджиян просто е един тъпак и той не иска да има нещо общо с него. Приятелството на двамата е от години. След като професионалните им ангажименти и личния им живот се оказаха донякъде препъни камък в отношенията на двамата мъже. След което последва разрива между тях, като продължение на нещо, което е нормално при едни по-охладени отношения,твърдят близки до двамата известни мъже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар