Незаконният наследник на Георги Илиев лишен от наследство

Незаконният наследник на Георги Илиев лишен от наследство
5 (100%) 1 vote
Незаконният син на Георги Илиев с претенции към наследството му

9 години след разстрела на Георги Илиев, незаконният му син отново излиза на преден план. Преди 3 години 44-годишната варненка Евдокия хвърли истинска бомба, като разгласи, че навремето е родила дете на Главния. С него се запознала през 90-те години след излизането му от Бобовдолския затвор, където лежал за изнасилване. Тя съобщила на Георги Илиев, че носи детето му, но той отказал да го припознае. Негови близки дали 100 хиляди долара на жената, за да си трае, и тя заминала за Италия заедно с момченцето. Евдокия признала пред познати, че тези пари са й осигурили добър живот – пише „Уикенд”.

Георги Илиев

Георги Илиев не припознал сина си

С порасването на незаконния син на Георги Илиев – Румен пораснали обаче и апетитите на варненката. Тя била категорична, че може да докаже бащинството на основателя на ВИС-2, тъй като негова ДНК проба е взета още след убийството му преди 9 години. Материалът по закон се съхранява 10 години и Евдокия бързала, преди да е пропуснала златния си шанс.
Георги Илиев никога не е припознавал официално като свое отроче родения през 1992 г. Румен. След като се заселила на Ботуша, Евдокия се омъжила за италианец, който осиновил нейния син и му дал фамилията си Балдорини.
Случайно или не, след разстрела на основателя на ВИС-2 вдовицата му Мая Илиева е поискала кремация на съпруга си. Според запознати главната причина за това били опасенията й, че алчни златотърсачки може да претендират някой ден, че са родили деца на Георги Илиев, и да налапат тлъст пай от наследството му.
Официални наследници на Главния до момента се водят единствено трите деца на семейство Илиеви – Криста, Андреа и Васил, които осиновяват месеци преди разстрела на висаджийския бос.
В общественото пространству битува и друга теория за още един син на Георги Илиев. Певицата Кали и досега не казва кой е бащата на сина й Георги.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Незаконният наследник на Георги Илиев лишен от наследство”

  1. Мариана

    юли 27. 2014

    Моля ви,всички деца се раждат по едни и същи закони,няма законни и незаконни деца,има брачни и извънбрачни..

  2. GSM Аксесоари

    юли 28. 2014

    така си е

Добавете коментар