Синът на Иво Карамански взе фамилията Сано

Наследникът на Иво Карамански забрави родния си баща – пише „България днес”. Синът на Кръстника припозна Косъма като свой баща и вече носи неговото име – отбелязва изданието. Отското Иво Карамански-младши се представя с фамилията на Александър Сано. Актьорът от години живее с Нели Атанасова, която роди на Кръстника син. Самата Нели казва, че Сано е отгледал сина й, който го чувства като свой баща и приятел. За да докаже привързаността си към Косъма, Иво Карамански-младши е прибавил към името на баща си новата си фамилия – Сано. Нели Атанасова неведнъж е изтъквала, че е разказала на сина си всичко за баща му.

[caption id="attachment_417324" align="alignleft" width="300"]Иво Карамански младши Иво Карамански-младши вече носи фамилията Сано[/caption]

„Не съм спестила нищо. Това дете преживя твърде много през всичките тези години. Той от малък не се е отделял от мен. Старала съм се да го възпитам и да му разкажа живота си по начин, по който ми се е случвал през годините” – споделя Нели. Бившата на Иво Карамански признава, че е открила семейното щастие именно след срещата си с Александър Сано. Той се разбира много добре със сина й и го отглежда като свое дете. Двамата с Нели имат и дъщеря Ава. Косъма насърчава спортната му кариера, тъй като от години младежът тренира тенис на корт. Освен това Иво Карамански-младши има амбиции в артистичната сфера. Той се пробва като певец, а Александър Сано му е обещал да го подкрепя дори и финансово, ако реши да гради музикална кариера.

В момента издръжката на Нели и двете хлапета лежи ва плещите на Александър Сано - подчертава изданието.