Скандал: Тоника и Ваня Костова се изправят лице в лице!

Скандал: Тоника и Ваня Костова се изправят лице в лице!
5 (100%) 1 vote

Как ли ще протече срещата между Тоника и Ваня Костова?!

Ваня Костова и бившата й формация „Тоника” ще се засекат на традиционния фестивал тази година „Бургас и морето”. Той стартира на 26 юли и тогава певицата и враждуващите й колеги няма как да спрат сблъсъка. Ваня Костова и „Тоника” имат стара вражда от години назад. Напрежението ескалира, когато почина един от доайените на състава Гого Найденов. Известната формация ще бъде сред почетните гости на фестивала, а певицата Ваня Костова ще се състезава в една от категориите на конкурса.

Певицата с най-топлия глас ще представи най-новото си парче „Нагоре”, с което се надява да пребори конкуренцията. Припомняме, че преди години песента на Ваня Костова „Звезди от моята нощ” по стихове на незабравимата Петя Дубарова осигури първото място на изпълнителката на естрада в конкурса „Бургас и морето”.

Тоника

Скандалът между Тоника и Ваня Костова тепърва предстои

Турнирът между естрадните певци ще се проведе в летния театър на морския град. Заедно с Ваня Костова и Тоника сили ще мерят още известни имена като Орлин Горанов, Петя Буюклиева, Васил Петров. На бургаската сцена ще пеят също Илия Ангелов и много други. От една страна организаторите са радостни, че на сцената ще има плеада от известни имена, а и в добавка интересът към конкурса винаги е голям от страна на почитателите на естрадната музика.

От друга страна, както и всяка година скандалите и изцепките са неизменна част от „Бургас и морето”. Освен старите врагове – формация „Тоника” и певицата Ваня Костова винаги има кой да „размъти водата” с недоволство, претенции, неприязън и ревност към конкуренцията. Но според други тези дрязги са „солта на нещата” и ако ги няма, просто събитието може да протече от скучно, по-скучно. Затова в съботния ден, когато талантите ще мерят уменията си, зевзеците очакват и пикантни истории около тях или за тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Скандал: Тоника и Ваня Костова се изправят лице в лице!”

  1. Радка пиратка

    юли 30. 2014

    Единственото скандално нещо е заглавието ви и запълването на страници си с измислени интриги. Некадърните журналисти неспособни да намерят интересна новина сигурно са останали разочаровани – скандал нямаше.

  2. Ваня Вълчева

    Ное. 11. 2014

    Ако не беше толкова злобна Ваня Костова и ако думичката аз не и пречеше много би било чудесно.Иначе е доста талантлива, но предаде хората с които работеше ТОНИКА. Ненавиждам хора които мислят само за себе си.

Добавете коментар