Златните рецепти на Ванга и Петър Дънов

Златните рецепти на Ванга и Петър Дънов
2.77 (55.45%) 22 votes

Златните рецепти от тефтерите на Ванга и Петър Дънов церят дори най-тежките заболявания

Ванга и Петър Дънов са едни от най-великите лечители. Освен пророчествата си те ни завещаха и стотици рецепти с билки, благодарение на които можем да излекуваме дори и най-страшните заболявания.

Предлагаме ви няколко билкови илача от тефтерите на Ванга и Петър Дънов, които нормализират кръвното налягане и успешно повлияват диабета.

 Ванга

Ванга лекува диабет с праз и индрише

При диабет Ванга препоръчва праз и индрише. Рецептите са лесни за изпълнение и с доказан ефект – намаляват нивата на кръвната захар. На страдащите от коварния диабет Ванга препоръчва накисването на 4 нарязани глави праз в два литра бяло вино. Течността престоява две седмици, след което полученият извлек се прецежда и се приема 3 пъти дневно. Пие се по една малка винена чашка на гладно.

Друг изпитан метод при диабет от тефтерите на баба Ванга е отвара от индрише. Шест стръка от ароматното растение се варят в 500 г вода. Отварата се отстранява от котлона, едва когато течността остане наполовина. Пие се по три път на ден на гладно – половин час преди ядене.

Петър Дънов препоръчва отвара от горски плодове за нормализиране на кръвното налягане и намаляване на нивото на кръвната захар при диабетиците. Той съветва страдащите от диабет да приемат в продължение на 3 седмици отвара от листа на черница. 40 грама листа от черница се варят в 200 грама вода.

Петър Дънов препоръчва и три пъти дневно да се приема отвара от 1 суп.л. шипки и касис, които са запарени в 200 мл вряла вода, пише ПИК.

Рецептите на Ванга и Петър Дънов са изпитани и ефикасни, иска се само постоянство.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Златните рецепти на Ванга и Петър Дънов”

  1. Victor Dinkov

    юли 26. 2014

    ДА СПРЕМ СЪС СЛАДКИТЕ ПРИКАЗКИ,АКО МОЖЕ:……….ПЪРВО НА ВСЕКИ ЧОВЕК ТЕЗИ РЕЦЕПТИ СЕ ОТРАЗЯВАТ ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН,Т.Е. НА ЕДНИ ПОМАГАТ НА ДРУГИ НЕ…………..ПОСЛЕ ТЕЗИ ХОРА ,ОСОБЕНО ДЪНОВ КАЗВА ПРИЧИНАТА ПОРОДИЛА БОЛЕСТТА,БЕЗ ДА ОТСТРАНИМ ПРИЧИНАТА,КАК ЩЕ ОТСТРАНИМ БОЛЕСТТА…………..ЯСНО Е ,ЧЕ НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ…………..СТАТИЯТА МИ НАПОМНИ ЗА ТОВА КАКВИ ЛЕЧИТЕЛИ СМЕ ИМАЛИ,НЕ КАТО СЕГАШНИТЕ НА КОИТО САМО ИМЕТО ИМ Е ЛЕКАР,А НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ДУМАТА В ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ СЛУЧАИТЕ:)……………

  2. Deyan Dimitrov

    ян. 31. 2015

    niama druga s tvoiata sila y chistota

Добавете коментар