Забъркаха името на Христо Калоферов в невероятен скандал

Името на топновинаря на Нова тв - Христо Калоферов отново беше замесено в невероятен скандал. Журналистът е един от най-желаните ергени у нас. Очарователните му сини очи действат като магнит за дамите. Въпреки това не липсват зложелатели, които правят всичко възможно да го очернят.

Младият журналист работи от няколко години в Нова тв и кариерата му върви само нагоре. Преди няколко години в медийно пространство тръгна слух за него, според който Христо Калоферов не си пада по дами, а по представители на силния пол.

[caption id="attachment_417287" align="alignright" width="290"]Христо Калоферов Клеветят Христо Калоферов[/caption]

Грозната атака срещу него отново се възобнови, след като "Уикенд" разпространи информация, позовавайки се на свой източник, че Христо Калоферов има връзка с млад мъж. Според изданието журналистът върти любовна афера с младия адвокат Любен Димитров.

Двамата са заедно от 4 години, пише още "Уикенд", но заживели заедно едва преди няколко месеца. Наскоро 28-годишният адвокат се нанесъл в дома на Христо Калоферов, който се намира в 7-ми микрирайон на столичния квартал "Люлин".

Още преди години водещият на новините по Нова тв отрече грозните слухове. Той заяви, че не си пада по мъже. Христо Калоферов опроверга и твърденията, че е имал връзка с Радина Червенкова. Тв водещият дори призова журналистите да разпитат в родния му град за него, за да проверят дали е вярна информацията им. Но явно изповедта на Христо Калоферов не ги трогна и жълтата преса продължава да го клевети.