Колегите му се изплашиха: Любо Нейков върти мръвки и в офиса!

Гласувайте за статията

Любо Нейков нагъва манджи и в собствения си офис, където си готви!

Любо Нейков е злато мъж. Възпълничкият комик обича да готви и да чисти, за радост на съпругата си Гинка. Пухкавият актьор твърди, че с кулинарията си отмаря и почива добре, действала му като анти-стрес терапия. Дебеланкото дотолкова бил запленен от майсторлъка над гозбите, че си спретнал кухненски кът и в работния им офис.

В офиса на „Дрийм тийм” често пъти се налагало Любо Нейков и колегите му да пренощуват, заснемайки отделни епизоди, че комикът решил да си спретне и собствен готварски кът. Затова той си доставил готварска печка, на която майсторял чудеса, твърдят негови колеги. Вместо да се утешава с пресни плодове, да се мори над разни диети и поти във фитнеса, комикът обичал да си замезва солидно. И не само. Любо Нейков нямал никакви пристрастия нито към средиземноморската, нито към някоя чужда кухня.

Любо Нейков

Любо Нейков не спира да яде, готви и в офиса

Любимата му манджа била рибената чорба, на която бил виртуоз. Колегите му Ненчо Илчев и Иван Радоев също били вещи в кулинарията. Ненчо му изказал тайната на пикантните крилца, които приготвял в кока-кола и соев сос, както и на хрупкавите картофи.

Любо Нейков обожавал да пърха из кухнята и да спряга рецепти, които сам си измисля. Нещата му се получавали винаги, защото той обожавал да готви. Това било част от домакинската дейност, която не само вършел с голям кеф, ами и му действала релаксиращо и отпускащо след напрегнатия делник. Комикът обичал също да чисти.

Тази домакинска дейност имал същия ефект, като готвенето. Любо Нейков миел с огромно удоволствие веднъж в месеца прозорци, бършел и бръмчал с прахосмукачка. Съседите виждали как известният комик търка и тротоара пред къщата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар