Мая Манолова избухна в парламента

Гласувайте за статията

Мая Манолова изригна при изказването си от парламентарната трибуна

Повод за гневното изказване на Мая Манолова стана гласуването на актуализацията на бюджета. Социалистката заяви от парламентарната трибуна, че партията на Бойко Борисов и Лютви Местан има договорка с президента за актуализацията на бюджета. Тя допълни, че посочените от нея лица са с общ сценарий.

Гневното изказване на Мая Манолова беше провокирано от думите на Йордан Цонев, който заяви, че червените не предават правителството си, тъй като не са съгласни с предложението за актуализиране на бюджета.

Мая Манолова

Мая Манолова изригна

Мая Манолова заяви, че трябва да бъде направена поименна проверка на депутатите, осигурили кворума в парламента. След това свое изказване червените напуснаха парламентарната зала. Въпреки отсъствието им и тяхното несъгласие за актуализация на бюджета, кворумът беше осигурен от депутатите на ГЕРБ и ДПС и заседанието продължи, пише ПИК.

Мнението на Мая Манолова беше подкрепено по-рано и от Атанас Мерджанов. Той заяви, че в становището на президента относно промените в бюджета се наблюдават съществени разминавания и противоречия.

Социалистът е категоричен, че държавният глава надскача правомощията, дадени му от Конституцията. Той допълни, че твърденията за дупки в бюджета не са основателни и нямат нищо общо с действителността. Атанас Мерджанов каза, че има липси единствено в бюджета на НЗОК. Той изрази несъгласието на БСП за увеличаване на бюджета, което малко по-късно и Мая Манолова изказа от парламентарната трибуна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Мая Манолова избухна в парламента”

  1. Kolio Kolev

    юли 25. 2014

    ska4at za6toto upornite im to4ki se srivat

  2. амет

    юли 25. 2014

    Кольо,вместо да повтаряш като папагал малоумията на бб се включи във всенародното движение,което набира сила тези дни:ВЪН МУТРИТЕ ОТ ВЛАСТТА.Ще станеш по-добър и необходим гражданин на страната ни.

Добавете коментар