Венета Райкова не пада по гръб

Гласувайте за статията
Водещата Венета Райкова става продуцент

Мадам „Горещо” Венета Райкова е като котките – никога не пада по гръб, коментира „Уикенд”. След като предаването й бе свалено от ефир заради нисък рейтинг, водещата решила да разкара продуцентите си от „Телеман”. Идеята й била да направи свое ново предаване, но вместо да е само автор, да се заеме и с неговото пласиране в Нова ТВ.
„През последните години се скъсвах от работа, а друг обираше печалбата. Баста! Дошло е времето името ми да работи за мен” – заканила се Венета Райкова и отказала да поднови договора си с работодателите от медията.

Венета Райкова

Венета Райкова готви нов проект

Решението й било обмисляно отдавна, но чак сега съзряла възможност да се отскубне от продуцентите си, без да се налага да им плаща солидни неустойки. Затова, когато научила, че предаването й спира, тъгата била изместена от пресметливостта.
Според запознати Венета Райкова вече е започнала да търси спонсори за своя проект. В него ще е автор и водещ, но ще си бъде и продуцент. Клюките в коридорите на телевизията носят, че в момента Мадам Горещо подготвя пилотни издания на новото си предаване, за да ги представи на шефовета на телевизията. Идеята била да представи човешките истории на неизвестни българи, а не да набляга на интимните подробности от живота на популярни лица, както правеше досега в „Горещо”.

„Реших да продължа по пътя си сама, а къде – ще видите наесен“ – успокоява феновете си Венета Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар