Преслава показа синините си след побоя с Бирмата

Гласувайте за статията

Преслава показа част от синините си след побоя с Бирмата

Преди няколко дни Преслава и Бирмата лъснаха в кървав екшън, който се превърна в зрелище за стотици летовници. Случката между двамата влюбени се разигра в известен нощен клуб в Слънчев бряг. Между Преслава и любимият й избухна скандал, който завърши с кръв и няколко плесници. Причината за гнева на милионерския наследник е, че любимата му флиртувала с баровци пред очите му.

В разгара на спора между тях Преслава хвърля бутилка, с която успява да уцели Бирмата в главата и да разцепи веждата му. Богаташът също не остава длъжен на фолкаджийката и я удря няколко пъти. Охраната извежда скандалджийте навън, но спорът между тях продължава и на паркинга на заведението.

Преслава

Преслава показа синините си

Преслава публикува свое актуално фото, на което ясно се виждат част от синините й. Въпреки, че хитовата изпълнителка се е снимала с тъмни очила и очите й не се виждат на челото й ясно си личи огромно синьо петно, което вероятно е от шамарите на Бирмата, пише Хот арена.

Фенове на гласовитата пайнерка разсъждават в мрежата, че ако мълвата за побоя е просто клюка, тогава от къде са синините по челото на любимката им.

Едно е ясно – шамарът на Бирмата още краси лицето на Преслава и поне в близките дни ще е така.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар