„Кауфланд“ продължава с наглите изцепки

„Кауфланд“ продължава с наглите изцепки
1 (20%) 1 vote

Наглостта на служителите в „Кауфланд“ няма граници

За поредното безобразие, извършено в магазин от веригата на „Кауфланд“, алармира млада майка. Потресената жена разказва, че е отнесла глоба на излизане от „Кауфланд“. Младата жена влязла да пазарува в магазина с бебешка количка.

Тъй като не успяла да задържи всичките покупки в ръцете си, тя сложила торба картофи в багажника на количката. На касата забравила да извади картофите и съответно те не били маркирани и отразени в сметката, която заплатила.

"Кауфланд"

Клиентка на „Кауфланд“ отнесе солена глоба

На излиза от „Кауфланд“ охранителят поискал от жената касова бележка. Проверявайки покупките и маркираното на бележката, той установил, че картофите не са платени. Притеснената майка се извинила и поискала да се върне на касата, за да заплати картофите.

Гардът заявил на клиентката, че трябва да й напише акт за глоба на стойност 100 лева, заради това, че не е обявила покупката си на касата. Притеснената жена отново помолила за извинение и обяснила, че не го е направила умишлено, а просто е забравила картофите в багажника.

Охранителят на „Кауфланд“ склонил и заявил, че ще я глоби с 50 лв., вместо със 100, тъй като не го е направила умишлено. Той пояснил, че правилата са такива и не може да направи компромис. Служителят дори заплашил клиентката, че ако не заплати глобата, ще бъде съдена. Тъй като младата жена не носела в себе си, достатъчно пари, платила само част от тях и подписала протокол, че дължи още 40 лева, пише ПИК.

Младата майка е потресена от това, което й се е случило в „Кауфланд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

5 коментара to “„Кауфланд“ продължава с наглите изцепки”

 1. Блабла

  юли 24. 2014

  А ако беше видяла картофите чак когато се прибере, дали щеше да се върне и да ги плати?!? Правилата са за да се спазват, а не някои хора да се правят на ударени, и ако мине номера мине. Да и е живо и здраво детето, и дано да не прави като майка си когато порасне.

 2. Borislav Antonov

  юли 24. 2014

  Охранителната фирма не е от персонала на КАУФЛАНД.Те са си изпълнили задълженията.

 3. Lubo

  юли 25. 2014

  Що за тъпа статия? Мирише на платено. Правилата са си правила.

 4. 123

  юли 25. 2014

  Сега ще ви споделя какъв цирк ми разигра същата тази охрана днес.На излизане от магазина ме спират ,искат касова бележка защото „ме видяли на камерите да си прибирам едно мазило против комари,което не съм си била платила“. След ровене из чантата и неуспех да го намери вместо извинение ,тъпата охрана продължи с наглото си поведение и реши,че съм го сложила на друг щанд.Що за безобразие?! Разиграха ми такъв цирк пред целия магазин за 5лв….никъде го няма това!

 5. ryovkova

  авг. 02. 2014

  Днес в Кауфланд от охраната преровиха чантата ми,защото на камерата видели,че съм прибрала бебешки чорапи ,на стойност 1.59 лв.Сложила съм ги точно там ,от където ги взех-щанда за чорапи.Абсолютни смешници,на никого не го пожелавам.

Добавете коментар