Все още мисля за нея, но вече я няма мъката…

Все още мисля за нея, но вече я няма мъката…
1 (20%) 1 vote

Мъката да загубиш близък човек е голяма, но мъката да загубиш близък човек по собствена вина е още по-голяма

Провалих живота си с алкохол и купони

Провалих живота си с алкохол и купони

Аз имах жена, която ме напусна, защото бях много груб с нея. Не ме напусна заради това, че пиех. Не ме напусна и заради това, че имах работа чат-пат. Напусна ме, защото аз бях непоносим. Никога не съм я удрял, но за сметка на това езикът ми е бил доволно груб. Говори съм й такива неща, които дори не искам да си спомня, защото е срамно. И тя си отиде. Напусна ме, а аз нямах сила дори да й кажа, да се върне. Сега започнах да отказвам алкохола – единственото нещо, което ме кара да се държа гадно с нея, и единственото нещо, което ми помагаше да преодолея мъката. Късно осъзнах, че алкохола няма да ми помогне да стана нещо повее от това, което съм. Затова сега се пробвам да си бъда такъв, какъвто бях преди да се пропия. Тогава бяхме щастливи с нея, и все си мисля, че ако мога да й покажа и докажа, че мога да бъда пак такъв, какъвто ме харесва, и какъвто трябва да бъда.

Отказвам алкохола най-вече с добро и силно желание. За да не ме изкушава, пия капките Алкофитал. Това са билкови капки, които ограничават употребата на алкохол. Когато ги взимам, аз пия много по-малко, а и ма и дни, в които изобщо не се сещам за алкохол. Сега остава само тези пропуски алкохолни да станат по-чести, да си върна жената и да забравя за мъката. Трябва да мине време, но аз ще чакам колкото е необходимо.

Борис Ангелов от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар