Мария Календерска – новата половинка на Николай Бареков

Мария Календерска – новата половинка на Николай Бареков
4.5 (90%) 4 votes
Коя е Мария Календерска, жената пленила сърцето на Николай Бареков?

Мария Календерска е родена в Благоевград, но от години живее в София. На 12 август (зодия лъв) тя ще навърши 30 години. Дипломирала се е по специалността връзки с обществеността. За благоевградския период се говори, че е била сервитьорка в местен СПА център.

За кратко е била изпълнителен продуцент на сутрешния блок на ТВ7 „Добро утро, България”. По това време Николай Бареков бе изпълнителен директор на ТВ7 и на Нюз7. Именно покрай работата си се запознават. Първоначално се опитват да спазват дистанция, но в един момент тръпката надделява – пише „Уикенд”.

Мария Календерска

На младини Мария Календерска била сервитьорка

След като Николай Бареков нагази в политиката, Мария Календерска стана председател на Контролния съвет на неговата партия България без цензура. Именно тя бе от най-дейните участнички в предизборната кампания на младата политическа сила и макар и бременна, работеше денонощно.
Всъщност атрактивната брюнетка нашумя още през 2009 г., когато бе сред участниците в четвъртия сезон на екстремното риалити „Сървайвър”, който тогава се снима на Филипините. Това бе злополучното издание на предаването, в което почина от инфаркт Нончо Воденичаров. Мария Календерска обаче рано-рано напусна състезанието.
Веднага след раждането на извънбрачния му син Александър, Николай Бареков подал документи за разтрогването на брака си с жена си Евгения. Близките на новия политик отдавна били наясно за катаклизмите в отношенията му с първата му жена, тъй като от няколко месеца той живял под един покрив с новата си любов. С Мария Календерска са заедно от година и половина – твърди изданието.

Мария Календерска

Мария Календерска е амбициозна и пробивна

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Мария Календерска – новата половинка на Николай Бареков”

  1. Димка Иванова

    авг. 10. 2014

    Мила Мария !!! Скъпа ! Неможа ли да разбереш колко стува това леке? Като заряза първата си съпруга,така мила ще зареже и теб!Нищо , че сигурно сега ти се кълне ,че много те обича и не може да живее без теб.ВСИЧКИ МЪЖЕ СА ТАКИВА!! В един момент ще се окажеш на мястото на Евгения.От сърце ти желая да не ти се случва!!!

Добавете коментар