Николета Лозанова нанесе най-жестокия си удар!

Николета Лозанова нанесе най-жестокия си удар!
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова напира да сяда на стола на Венета Райкова!

Новините около Венета Райкова и врагинята й Николета Лозанова продължават да кипят. Клюкарското предаване по Нова телевизия „Горещо” май ще си има нов водещ и това ще е плеймейтката, гласи най-прясната клюка.

Съботният клюкарник спира да се излъчва, а от новия сезон през есента, на стола на Венета ще се настани съпругата на футболиста Валери Божинов. Преди известно време плъзна слуха, че след като „Поверително от NL” отиде в нафталина по ТВ7, Николета Лозанова започнала бясно да си търси работа в телевизиите. Венета Райкова здравата се накефила, тъй като на конкурентката й хлопнали вратата в Би Ти Ви, отказали й и шефовете на Нова телевизия. Изглежда все пак красавицата се е вмъкнала някъде и е омагьосала някого, щом върви упоритата мълва, която се разпространява със скоростта на светлината, че Николета Лозанова ще наследи стола на Венета.

Николета Лозанова

Николета Лозанова нанесе най-тежкия удар на Венета Райкова

Двете водещи не са заровили томахавките на войната. Припомняме, че раздора им стана заради подозренията на Венета Райкова, че Николета Лозанова е сторила черна магия на предаването й, за да се сгромоляса. Докато това на манекенката имаше завиден рейтинг.

Венета Райкова вкара в студиото си много врачки, шамани и ясновидци с цел да повиши интереса на зрителите към „Горещо”. Един от гостите й – ходжа, пророкува, че е направена магия за професионален колапс на Венета. Естествено в това пъклено деяние устата водеща заподозря съперницата си Николета Лозанова. И оттогава двете не се дишат.

Ако това стане и Николета Лозанова седне на стола на Горещо, Венета Райкова ще преживее втори шок. Към момента блондинката има идея да стартира с нов проект, продуциран от самата нея по Нова телевизия. Изненадата тя ще представи от есента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар