Луд скандал между певиците на Слави Трифонов

Луд скандал между певиците на Слави Трифонов
5 (100%) 1 vote

Певиците на Слави Трифонов не могат да се понасят

Певиците на Слави Трифонов демонстрират близки отношения само пред камерите. Фактът, че двете не могат да се понасят е известен само за колегите им. Цветелина Грахич и колежката й Лилия не пропускат възможността да се нападат една друга със злобни реплики и хапливи коментари.

В основата на враждата между тях, разбира се стои чисто женска завист. Лилия не можела да преглътне факта, че Грахич е любимка на Слави Трифонов. И докато хитовете на босненката, звучат в чалготеките, Лилия може само да си мечтае за това. Заради песните, които има Грахич често получава и покани за участия. Благодарение на тях заработва допълнително, докато колежката й си стои вкъщи.

Слави Трифонов

Певиците на Слави Трифонов не могат да се понасят

Феновете на Слави Трифонов коментират, че в шоуто му никога не е имало толкова грозни певици. Определено Цветелина Грахич и колежката й не могат да стъпят и на малкия пръст на предшественичките си.

Любимката на Слави Трифонов постоянно нападала колежката си с репликата, че е време да се реши да клъцне носа си, който заема 90% от лицето й. Лилия често се заяждала с нея за татуировките й.

Слави Трифонов е запознат със случващото се между двете певици, но въпреки това предпочитал да не взима отношение в спора, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар