Калканджиева се върна към скандалното си минало

Гласувайте за статията

Калканджиева скандализира с поведението си

Шестата по красота в света българка Жени Калканджиева се върна към скандалния си начин на живот от преди няколко години. Моделката заживя отново като мутреса. Преди няколко години тя сви семейно гнездо с по-младия от нея Тачо.

Тогава Калканджиева скъса със стария си начин на живот. Идилията стана пълна, когато тя дари Тачо с наследник. Но както всяка приказка си има край, така и приказката за Калканджиева свърши с изневярата на съпруга й.

Калканджиева

Калканджиева се върна към стария си начин на живот

Моделката Зорница Линдарева успя да отмъкне съпруга на Калканджиева. Въпреки, че двамата все още нямат официален развод, шефката на ‘Визаж“ вече има нова тръпка. Това е известният мафиот Пламен Дишков – Кела. Калканджиева се върна към живота си на мутреса и в момента живее с мафиота в Поморие.

Наскоро двамата дори се появили заедно на парти, организирано от Кела. Мафиотът пристигнал с бронирания си Мерцедес, от който слязла и Калканджиева. Покана за партито била изпратена и до Зорница Линдарева, но моделката решила да не се възползва от нея и по-добре, в предвид буйния нрав на Калканджиева, когато си пийне.

Според запознати Кела е хлътнал до уши по шефката на“Визаж“ и дори й предложил да прекрати договора си с Иван и Андрей и да се пренесе за постоянно при него. Той дори бил съгласен да плати неустойката, която Калканджиева дължи на продуцентите си в случай, че прекъсне договора си с тях предсрочно, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар