Вижте какви ги върши Биляна Евгениева на морето! (СНИМКИ)

Вижте какви ги върши Биляна Евгениева на морето! (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Ето какви ги върши Биляна Евгениева край морския бряг!

Бившата на Христо Сираков, известен като Ицо Стоте манекенки – Биляна Евгениева се е отдала на лов. Тя, заедно с няколко свои приятелки обикаля черноморските плажове и дебне за апетитен любовник. Перничанката, която за малко не стана поредната госпожа Сиракова, се е отдала на това занимание с цел да лапне парите и зестрата на някой заможен. На всеки му е ясно, че танцьорката не може да падне до ниво да си намери обикновен мъж, от една страна заради медийната известност и от друга поради това, че е свикнала да живее нашироко.

Биляна Евгениева

Биляна Евгениева се оглежда за поредния богаташ

Бившата на милионера плейбой беше в обятията на шавливия футболист Благой Георгиев и поради това Стоте манекенки й показа вратата. Двамата с ритнитопковеца се запознаха в софийска чалготека и бяха уловени от бдителните папараци от експредаването на моделката Николета Лозанова „Поверително от NL” да се целуват на булеварда. След което двамата запрашиха на екзотична почивка в съседна Гърция.

Това тотално вбеси Ицо Стоте манекенки и той развали плановете им за планираната през есента сватба. Заварката между Биляна и Благой разруши и семейството на футболиста. Съпругата на ритнитопковеца и бивша гимнастичка даде няколко пъти шанс на Благо да се поправи, но той си я караше така, както си знаеше. Припомняме, че преди известно време Благой Георгиев си нацели певицата Лияна, с която за форми краткотрайна страстна авантюра. Христина му прости изневярата и му роди първото дете, после последва второто, но Благо си остана същият, никак не се промени. Безкрайни купони, знойни мацки, краткотрайни връзки. Христина му показа вратата, а той й остави солидно наследство – на нея и на децата им.

Отпред и отзад - всичко трябва да се покаже

Отпред и отзад – всичко трябва да се покаже

Биляна вършее на морето заедно с приятелката си Лили Лимонова

Биляна вършее на морето заедно с приятелката си Лили Лимонова

Биляна, Лили и.. коктейли

Биляна, Лили и.. коктейли

Въпреки че Биляна Евгениева се е отдала на почивка, от качената й снимка във Фейсбук личи, че тя дебне за някой богат кандидат, който ще й осигури безпроблемно съществуване. Според клюката Ицо Стоте манекенки, не само че не я отразявал, но й направил мръсно, за да не може хубавицата повече да си намери работа на пилона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Вижте какви ги върши Биляна Евгениева на морето! (СНИМКИ)”

  1. Svetoslava Redad

    юли 27. 2014

    MNOGO GROZNI?

Добавете коментар