Дядо Добри ограбен навръх 100-я си юбилей

Дядо Добри ограбен навръх 100-я си юбилей
3.67 (73.33%) 3 votes

Дядо Добри се моли за душите на наглите обирджии

Дядо Добри е бил ограбен навръх 100-я си юбилей. Благият старец, когото мнозина определят като светец, е станал жертва на нагло нападение от неизвестни лица. Апашите са проникнали в скромния дом на столетника в село Байлово, за да го отарашат.

Дядо Добри

Дядо Добри

Наглите крадци явно са разбрали, че дядо Добри събира хиляди от милостиня, които дарява на църкви и решили да преобърнат дома му, за да видят дали старецът не къта някой лев там. За тяхно разочарование обаче в жилището на светецът от Байлото нямало нищо ценно за крадене.

Вместо да се засрамят от постъпката си и тихомълком да напуснат обаче апашите се разбеснели от яд, че обирът им не сполучил. За да излеят гнева си, крадците изпочупили абсолютно всички мебели в жилището на дядо Добри. Съседите му коментират, че старецът е извадил късмет, че не е бил вкъщи, по време на обира, иначе като нищо да пострада.

Самият дядо Добри обаче изобщо не се разгневил от наглото нападение. Вместо това тихичко паднал на колене и започнал да се моли да опрощение на греха на неизвестните обирджии, предават от Pogled.info.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Дядо Добри ограбен навръх 100-я си юбилей”

  1. Rayna Chakarova

    юли 26. 2014

    Защо пишете, че е ограбен, като не са взели нищо?!

Добавете коментар