Истината за Даниела Тренчева, която никой не знаеше!

Истината за Даниела Тренчева, която никой не знаеше!
2 (40%) 4 votes

Никой не знаеше за тази част от миналото на Даниела Тренчева!

На Даниела Тренчева й се налагало да се превъплъщава в различни роли, за да прави репортажите си по разследване на престъпни схеми. В един от тях водещата на новините по Нова телевизия се превъплъти в ролята на танцьорка на пилон. Имала информация, че за нощните заведения в тузарския курорт Боровец се наемат не навършили пълнолетие момичета, които били карани освен да танцуват, но и да предлагат ласки на застаряващи заможни господа.

Журналистката трябвало да „разплете” схемата, затова се престорила на момиче, което си търси подобна работа. Тя се явила пред човека, който наемал тези малки жрици с молба да започне работа. По това време Даниела Тренчева била на 26 години, но се представила за 17-годишна тийнейджърка. Тя му заявила, че майка й не знае с какво се занимава и тя не иска да научи, затова човекът казал, че ще й вземе личната карта.

Даниела Тренчева

Даниела Тренчева е правила какво ли не в името на професията

Уговорката била половината от заработеното да отива за него, останалите пари за момичето. Освен това някои господа, ако си поръчвали консумация тя била длъжна да им удовлетвори желанието. На въпрос на кандидат-танцьорката дали ще имат защита от страна на униформените, мъжът отговорил утвърдително. Той дори се изпуснал и поименно казал кои полицаи са замесени в далаверата.

Друго попадение, след необходима маскировка от страна на Даниела Тренчева, била да открие кой стои зад съветника на бандита Митьо Очите. Същият направил така, че несебърския бандюга да се отърве от решетките, като симулира, че е много болен. Това се оказал доктор, който по-късно участвал в стачката на лекарите от „Пирогов”.

Тв водещата успяла да се добере до запис, който уличавал медика в измамната схема как дава „съвети” какво да прави, за да се преструва на много болен. Много от хората, които журналистката разкрива или влизат зад решетките, или получават условни присъди. Даниела Тренчева много пъти е заявявала, че е получавала телефонни заплахи, но не се страхува на този етап от тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Истината за Даниела Тренчева, която никой не знаеше!”

  1. Angelina Mednikarova

    юли 25. 2014

    Даниела Тренчева, за мен е един изключителен професионалист. И не само това: тя е красива, фина, елегантна, сдържана, компетентна, чаровна, умна. Това е един прекрасен ЧОВЕК, който телевизията в която работи трябва всячески да "пази", защото тя е БЕЗЦЕННА!!! Успех Даниела! За мен си на много висок пиедестал!

  2. Един луд разведен

    мар. 28. 2020

    Красива но за съжаление работохолик.Умна и добра но за съжаление тя оставя себе си на втори план.Както казват хората първо оправи своя живот.т.е.нали знаеш за какво говоря.УСПЕХ и ПОМИСЛИ КАКВО ЩЕ ОСТАВИШ СЛЕД СЕБЕ СИ.

Добавете коментар