Готвят компромат срещу Лили Иванова?!?

Гласувайте за статията

Лили Иванова стана жертва на крадци, които вероятно имат за цел да я компрометират

Лили Иванова е една от най-суетните изпълнителки у нас. Болната тема на певицата е нейният външен вид. За съжаление, въпреки грижите, които полага за себе си, отпечатъкът от годините не може да бъде заличен.

Лили Иванова пази специален хранителен режим, които отказва да разкрие под предлог, че няма човек, който би издържал на него.

Лили Иванова

Откраднаха необработени снимки на Лили Иванова

Примата на българската естрада става все по-претенциозна и по отношение на снимките й, които излизат в медиите. Фотографите, които работят с нея имат доста работа, преди снимките да бъдат публикувани, тъй като те трябва да бъдат обработени според изискванията на Лили Иванова.
Фотографът на примата Костадин Кръстев е много притеснен, тъй като наскоро от личния му автомобил са били задигнати необработени фотоси на десетки известни личности, с които той работи. Сред тях са и много снимки на естрадната прима, които той е трябвало да обработи.
Вероятно крадецът ще поиска откуп за скандалните фотоси. Той все още не се е свързал нито с фотографа, нито с Лили Иванова. Примата не знае за кражбата на снимките и ако разбере много ще се притесни. Запознати коментират, че ако снимките бъдат публикувани в този им вид, вероятно Лили Иванова ще получи инфаркт, тъй като те са повече от стряскащи и нямат нищо общо с образа й, с който всички сме свикнали, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар