Никол Станкулова опроверга клюките, които се носят за нея

Чаровната синоптичка Никол Станкулова разкри истината за приятеля си.

Никол Станкулова развенча категорично мита, че е "забърсала" богат сириец. Тя не скри, че има мъж до себе си, но категорично отказа да разкрие кой е той, тъй като не обича да изкарва на показ личния си живот. Никол Станкулова отрече категорично и друга клюка, която носи, че е имала само двама мъже в живота си. Синоптичката отсече, че тези слухове пак са плод на някакви измислици, които отказва да коментира.

[caption id="attachment_417138" align="alignright" width="259"]Никол Станкулова опроверга клюките, които се носят за нея Никол Станкулова опроверга клюките, които се носят за нея[/caption]

Никол Станкулова опроверга и мълвата, че често пъти получава скъпи подаръци от обожатели. Видимо подразнена от мълвата, тя заяви, че това не е вярно, допълвайки, че откакто е поела живота си в свои ръце, се справя сама. Синоптичката е категорична, че до момента от никой и нищо не е получавала даром. Никол Станкулова коментира пред „LOVE Style“ и последните жълти материали по неин адрес. Тя подчерта, че ще търси отговорност на всички медии, които си позволят да разпространяват измислици за нея и да очернят имиджа й. Чаровната синоптичка споделя, че през последните няколко месеца се е начела и наслушала на множество жълти истории за нея.

Видимо е разочарована от факта, че в страната ни има множество измислени публикации за всички публични личности. Тя отбелязва с насмешка, че само през последните няколко месеца, е била бременна поне 6-7 пъти, имала е гадже милионер и гадже клошар, карала е какви ли не лъскави коли, излезли са наяве дори и извънбрачни деца, а за капак на всичко я е купил и богат сириец, пише pik.bg. Капката, която преля чашата на търпението на Никол Станкулова и я накара да тръгне да търси правата си по съдебен ред бе изцепката, че е загинала в тежка катастрофа. Юристи обаче са на мнение, че съчинителят на грозната клюка ще бъде издирен много трудно, тъй като въпросният сайт, който я е разпространил е регистриран зад граница.