Най-сетне! Оставката на Пламен Орешарски е вече факт!

На прощаване с Орешарски
1

Пламен Орешарски подаде оставка 1 година след протестите

Премиерът Пламен Орешарски подаде оставката на правителството, потвърдиха от деловодството на парламента. Пресцентърът на Народното събрание е упълномощен да информира, че в деловодството на Народното събрание в 17,59 ч. на 23 юли 2014 г. е постъпила оставката на оглавяваното от министър-председателя на Република България Пламен Орешарски правителство, съобщиха още от пресцентъра на парламента.
Предстои оставката да бъде включена в дневния ред на Народното събрание и да бъде подложена на гласуване в пленарната зала от народните представители.

Пламен Орешарски
На прощаване с Орешарски

Преди днешното заседание на кабинета повечето министри коментираха, че и те не знаят кога ще бъде подадена оставката на кабинета.
Очаква се утре депутатите на ГЕРБ да се явят в парламента и да гласуват оставката, както обещаха, оставката на кабинета Пламен Орешарски.
Това управление имаше предизвестен край, защото още миналата година през лятото се вдигнаха протести срещу правителството на Пламен Орешарски. С подкрепата на БСП и ДПС и отчасти на Атака този кабинет „добута” на куц крак една година управление, което не беше от най-добрите за страната, да не кажем, че беше най-позорното от последните 15-ина години за страната. Все пак по позор управлението на Жан Виденов няма кой да го стигне. Но и това ляво управление даде от себе си…

1 коментар
  1. Радко Колев казва

    Каквото с правителството на Орешарски, такова и без него. Отново ще гледаме отвратителните некадърни боклуци, които се въртят ту като управляващи, ту като опозиция. Политици, които имат достойнство в пъти по-малко от това на евтина магистрална проститутка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.