Войната в Украйна се премести в парламента, втори ден се бият

Войната в Украйна се премести в парламента, втори ден се бият
5 (100%) 1 vote

Войната в Украйна се премести в Киев, втори ден се бият във Върховната Рада

Войната в Украйна намери ново поле за изява. Вече втори ден депутати се бият във Върховната Рада в Киев. Циркът бе заснет от камери на местните телевизии, стигна се и до сблъсъци и до намеса на парламентарната охрана.

Боят в украинския парламент, започна вчера, на заседание, на което се решаваше дали да има допълнителна мобилизация на украинската армия.

Депутатът Левиченко от партията на регионите изрази несъгласие с мобилизацията и допълни, че това е братоубийствена битка, която е довела до това, че „украинците ще убиват украинци“.

Войната в Украйна се премести във Върховната Рада

Войната в Украйна се премести във Върховната Рада

Депутатът Мирошиченко от крайнодясната партия Свобода пък категорично защити тезата, че военните трябва да бъдат мобилизирани и да смажат със сила терористите настанили се в Донецк и Славянск, пише republika.mk.

Втори ден се бият в Киев

Втори ден се бият в Киев

Той толкова разпалено сипеше обвинения по руските сепаратисти, че са виновни за войната в Украйна, че предизвика скандал, сблъсъци и до пълна бъркотия. Наложи се председателят Турчинов да отстрани от заседанието Левиченко по обвинение, че е предизвикал хаос в парламента. Депутатът протестира, че само е изказал мнение срещу военните действия и протестира срещу силова намеса.

Световният шампион по бокс Виталий Кличко, единствен не се намеси в боя

Световният шампион по бокс Виталий Кличко, единствен не се намеси в боя

Днес отново се стигна до сблъсъци, след като депутати от проправителствено настроените партии и опозицията пак се скараха. Депутатите се дърпаха за дрехите, скубеха за косите и по всичко изглеждаше, че войната в Украйна е намерила ново поле за изява – в заседателната зала на Върховната Рада.

Единственият, който благоразумно се отказа да се намесва във всеобщия пердах бе световният шампион по бокс Виталий Кличко. Лидерът на партия Удар не си позволи и за миг да се намеси в скандала, който се вихреше по време на заседанието, макар негови съмишленици да подмятат, че много му се е искало да размени по някое кроше с няколко от политическите си опоненти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар