Ники Михайлов пострада от градушката в София!

Ники Михайлов пострада от градушката в София!
5 (100%) 1 vote

Ники Михайлов бра дертове със скъпото си Порше!

Градушката, която се изсипа на 8-и юли над столицата порази и возилото на вратаря Ники Михайлов. Колата му е скъпарска марка и струва 200 бона. Тя е „Порше Панамера” и е била одраскана от природното бедствие, което се изсипа над столицата. Половинката на поп фолк дивата Алисия бил маниак на тема коли. В къщата си има цял автопарк, свидетелстват близко до мераклията. Сред тях са два „германски” джипа, „Ферари” с цвят червен и бяло луксозно „Ламборгини”. Още няколко модела от известни марки допълват скъпарските коли на Ники. Вратарят треперел над тях и се грижел като за малко дете.

Ники Михайлов плаче за поршето си

Ники Михайлов плаче за поршето си

Не давал и прашинка за падне по тях, непрекъснато ходел по автосервизи, за да се увери че всичко по возилата му е наред. Затова и поразията по поршето му, която градушката нанесла на бронята на колата страшно действала на нервите на футболиста. Тузарската играчка била застрахована и поразията от това природно бедствие също се заплащало, но Ники Михайлов решил да промени цвета на колата си и да я пребоядиса. Това удоволствие щяло да му струва 20 хилядарки, като голяма част от парите се поемало от застрахователното дружество.

Цветът, в който вратаря искал да „премени” колата си бил син и е малко комплексарски. С него най-вероятно Ники Михайлов иска да се забелязван отдалече, коментират негови колеги. Фенове пък го поднасят, че вратарят обича да се перчи с материални възможности и не спира да си качва снимки с луксозните си возила на страниците на Фейсбук.

Ники Михайлов обаче парира атаките с мотива, че го прави, защото има възможност и се кефи от това. Гаджето на Алисия заявява, че обича да кара супер скъпи и модерни коли, правил го е и така ще постъпва и в бъдеще. Това му доставя удоволствие и заради хорските приказки той нямал никакво намерение да се лиши от това удоволствие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар