Трагедия: Тийнейджърите Ирина и Анатоли се обесиха от любов!

Трагедия: Тийнейджърите Ирина и Анатоли се обесиха от любов!
4.5 (90%) 2 votes

Цялото село скърби за нелепата смърт на тийнейджърите Ирина и Анатоли!

Руското селище Змеево потъна в неописуема скръб. В горичката в близост до селото, намиращо се до град Твер бяха открити телата на двамата млади. 22-годишният Анатоли Маслов и 14-годишната Ирина Коровина са открити обесени на едно дърво. Двамата влюбени тийнейджъри били прегърнати в последните часове от живота си.

Случаен пътник видял висящите им тела и веднага сигнализирал на полицейските части. Според разследващите те двамата млади са посегнали на живота си, но тъй като няма оставено писмо ще бъдат подложени на аутопсия и ще се разследват причините, довели до страшния развой на нещата за тийнейджърите. При първоначалният оглед няма данни за насилие.

Голямата трагедия с тийнейджърите почерни селото

Голямата трагедия с тийнейджърите почерни селото

Ченгетата потвърдиха предположението, че девойката е била бременна и затова е посегнала на себе си. Тъй като Ирина е била малка, приятелят й щял да бъде разследван и най-вероятно задържан, защото той е доста по-голям от нея. От местната полиция съобщиха още, че ще се разселва и предположението дали младежът не е натискал Ирина да си сложи край на живота заедно с него. Тази предполагаема постъпка също ще бъде разследвана и ще бъде подложена на щателен преглед.

Служителите на реда са установили още, че по ръцете на Анатоли има белези. От тях се разбира, че 22-годишният мъж е правил опити да си среже вените и по този начин да се самоубие. Родителите на Ирина са в шок от случилото се. Те са заявили, че са знаели за бременността на дъщеря си и са й забранили да се вижда с младежа.

Това може и да е една от причините двамата тийнейджъри да сложат заедно край на живота си, предполагат криминалистите. Анатоли Маслов е работил като гард на търговски обект. Двамата са били силно влюбени, свидетелстват близки до двойката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар