Страшен резил: Мария предизвика откровени подигравки в Сен Тропе!

Мария стана за посмешище с кича си във Франция
0

Мария предизвика откровен смях в Сен Тропе!

Мария, по-известна като Мара Отварачката твърдо доказа, че простака е непобедим. Миньончето от Стара Загора дори на край света да отиде, не може да се отърве от стила си на просякиня. Така наречения чалга стайлинг явно дълбоко е вкоренен в гаджето на милионера Християн Гущеров. Роклите с животински мотиви и лъскавите коланчета може и да са на сред родните чалга изпълнителки, но хич не са вървежни там, където се събира световния елит.

Вкусът на хората от висшето западно общество е коренно различен от изпълнителките на родния лек жанр в музиката.Техният етикет са рокли със световноизвестните марки „Шанел” и „Диор”, които са се сторили твърде скучни за миньончето, което скоро се превърна и в блонди.

Мария стана за посмешище с кича си във Франция
Мария стана за посмешище с кича си във Франция

С това именно не се е съобразила Мара Отварачката, въпреки че любимия й я заведе на екзотична екскурзия в едно от най-скъпарските дестинации в Сен Тропе. Припомняме, че пухкавият богаташ откара Мария във Франция, като нае вила в едно от най-елитните курорти на света – Сен Тропе. Но Мария показа, че не може да се простре повече от това, което си е всъщност. Певицата, която няма от години дори и хит, не само не се засрамила от тоалетите си, но непрекъснато качва снимки на страницата си в социалната мрежа и се кефи с разголените си дрехи.

Мария най-вероятно си мисли, че е по-важно къде отмаря, отколкото с какво е облечена. Дори и колежките й от гилдията й се присмиват, че е приела този просташки стил на обличане в един от най-тузарските курорти на света. Но пък явно ги натиска завистта към Мария, защото повечето от тях не могат да си позволят такава скъпарска почивка, с каквато я дари милионерския й любовник. А те се задоволяват да търкат столовете в хотелите по нашенското Черно море.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.