Бомба: Ето колко ще спечели Симона Загорова от Вип Брадър!

Бомба: Ето колко ще спечели Симона Загорова от Вип Брадър!
5 (100%) 1 vote

Симона Загорова ще вземе невероятно голям хонорар от Вип Брадър!

Със сто и двадесет хилядарки може да забогатее Симона Загорова, ако се навие да участва в новия сезон на култовото реалите „ВИП Брадър”. Наследницата на Кралицата на поп фолка Глория официално е поканена да участва в едно от най-гледаните предавания. След няколко месеца наследницата на певицата ще навърши осемнадесет години, но преди зрелостта си тя е обект на предложения от страна на продуцентите по Нова телевизия.

Хонорарът никак не е за подценяване и той би бил примамлив дори и за майката на Симона Загорова. Все още тийнеджърката не е потвърдила дали ще участва, но най-вероятно това ще се случи, твърдят близки до семейството на Глория.

Симона Загорова взима луди пари от Вип Брадър

Симона Загорова взима луди пари от Вип Брадър

Последният сезон зрителите на предаването бяха недоволни от участниците, затова шефовете на медията са решили през есента да разнообразят персонажите. Те искат лицата да са млади, нови и да не са обременени със стари тайни и неприятни спомени. Ако приеме, Симона Загорова ще съжителства с още няколко познати имена от синия екран.

Оферти за участие са получили също Фики Стораро и дори поп фолк дивата Емануела. Заедно с мускулягата и красавицата в Къщата ще бъдат, ако приемат поканата и лошото момче от киното Мариан Вълев, шефката на модна агенция „Висаж” Евгения Калканджиева и нейната съперница за сърцето на мъжа й Тачо-Зорница Линдарева. Купонът ще бъде пълен, а представленията в него си заслужава да бъдат видeни, обещават организаторите.

Остава тези имена да приемат да станат част от участниците в едно от най-гледаемото шоу, каквото е „ВИП Брадър”. За Симона Загорова вече поне било сигурно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар