Лиляна Павлова се стяга за премиерския пост

Гласувайте за статията

Лиляна Павлова е фаворитката на Бойко Борисов

Бившата министърка по регионално развитие Лиляна Павлова се стяга за премиер. Оказва се, че тя е фаворитката не само на Бойко Борисов. Бившият премиер е получил подкрепа и от покровителите си в Америка, които напълно подкрепят издигането на кандидатурата на Лиляна Павлова за премиер.

Хора от обкръжението на Бойко Борисов твърдят, че следващият премиер на страната ни след изборите на 5 октомври ще бъде Лиляна Павлова, научи „Галерия“.

 Лиляна Павлова

Лиляна Павлова е фаворитката на Бойко Борисов

Изданието съобщава, че кандидатурата й е била обсъдена по време на служебната визита на бившия премиер в САЩ. След завръщането си у нас, Бойко Борисов е продължил преговорите за издигането на кандидатурата на Лиляна Павлова с бъдещите си коалиционни партньори.

Според печатното издание, социалистите и реформаторите подкрепят напълно кандидатурата на бившата регионална министърка за премиерския пост.

Покровителите на Бойко Борисов в САЩ са убедени, че няма да е никак добре Бойко Борисов да оглави за втори път кабинета и затова подкрепил напълно предложението му Лиляна Павлова да наследи поста, които той заемаше по време на управлението на неговата партия.

Както вече стана ясно, реформаторите не подкрепят идеята Бойко Борисов да стане за втори път премиер. Герберът е преценил, че човек, който може да го замести най-достойно в случай, че партията му спечели предстоящите избори, това е Лиляна Павлова.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Лиляна Павлова се стяга за премиерския пост”

 1. Радко Колев

  юли 24. 2014

  Една тлъстяга ,Фидосова, се разкара, друга ни предлагат. Явно дебеланите са слабост на Боко Тиквата.

 2. врачката на Берлускони

  юли 24. 2014

  това лице ми е познато –
  на дедо внучката до Тато

 3. Georgi Kotev

  юли 28. 2014

  Ей Радко ти пък си много слаб.

Добавете коментар