Преслава скочи на Бирмата пред погледа на стотици свидетели

Фолк изпълнителката Преслава участва в изключително грозна сцена,  която събра погледите на всички. Лудият екшън с участието на Преси се разигра в "The One" на Какао Бийч в Слънчев бряг. Първоначално пайнерката се забавлявала в "Бедрум", където кършела снага на дансинга. Няколко от редовните посетители на заведението изявили желание да танцуват с Преслава, но тя отказала и решила да отиде в "The One", където я чакал Бирмата.

Още с влизането й между тях прехвърчали искри и двамата започнали разговор, който от самото си личал, че няма да приключи добре. Изведнъж видимо побеснялата Преслава замерила Бирмата с чаша. Милионерският наследник отвърнал на непокорната си любима със звучна плесница. Преси също се защитавала. Тя се опитала да удари Бирмата с бутилка, но не успяла.

[caption id="attachment_416962" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава скочи на Бирмата[/caption]

Преслава успяла единствено да разкърви веждата на любимия си. След кървавата сцена двамата излезли навън, където заобиколени от гардове продължили спора си на паркинга на заведението.

Свидетел на грозната сцена станала и майката на Бирмата, която купонясвала заедно с него в "The One". Тя напуснала заведението със сълзи на очи. Родителката на Бирмата е потресена от грозната сцена, на която не само тя стана свидетел.

Преслава коментират, че връзката й с Бирмата няма бъдеще и двамата едва ли ще останат заедно за дълго, пише БЛИЦ.