Снимки доказват: Взривеният Боинг 777 е свален от Украйна, не от Русия

Снимки доказват: Взривеният Боинг 777 е свален от Украйна, не от Русия
5 (100%) 2 votes

Малайзийският Боинг 777 е бил взривен от украинските военни

Малайизийският Боинг 777 е бил взривен от украинските военни, а не от опълченците, подкрепяни от Русия. Нещо повече, властите в САЩ разполагат със снимки, които категорично доказват, че ракетата-убиец, свалила пътническия самолет, е дошла именно от Украйна.

Малайзийският Боинг 777 е бил свален от Украйна

Малайзийският Боинг 777 е бил свален от Украйна

Това разкри Робърт Пери, журналист от агенция Асошиейтед Прес, който твърди, че негов източник му е гарантирал достоверността на информацията. Ако това е вярно и тези снимки действително съществуват, то те ще оборят досегашната теория, че опълченците в Украйна, които са подкрепяни от Русия, са взривили пътническия Боинг 777.

Както знаете, самолетът беше свален над Украйна преди няколко дена, а от тогава Украйна и Русия си прехвърлят отговорността за случилото се. По отломките на взривената машина ясно си личат дупките от шрапнели, което означава, че Боингът е бил улучен с бойна ракета.

Специалистите са категорични, че дупките по корпуса, както и образувалите се по боята мехури ясно доказват, че шрапнелите от ракетата са пробили самолета от външната страна. Подобни белези могат да се образуват единствено от взрив на двигателя или нападение на ракета. Ако е от двигателят обаче, те няма да са толкова еднакви по размер, предават от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар