Сашо Роман гасне от мъка заради болестта на детето си!

Сашо Роман гасне от мъка заради болестта на детето си!
3.33 (66.67%) 3 votes

Сашо Роман цял живот е крил огромната си мъка заради сина си!

Огромна мъка лежи на сърцето на всенародния любимец Сашо Роман. Певецът пазел страшна семейна тайна. Най-малкият син на гласовиткото имал рядко генетично заболяване. Момчето било албинос. Легендарният поп фолк изпълнител пестял всеки лев за болното си момче. Той искал да го изпрати зад граница, за да му приложат нов тип лечение.

Сашо Роман е баща на четири деца, има и шест внука. Но проблемът си оставал най-малкия му син. Тази година, на 16-ти септември любимецът на народа възнамерява да организира юбилеен концерт, по повод своя 60-ти рожден ден.

Сашо Роман

Сашо Роман цял живот е крил за съществуването на болния си син. Сега обаче той е най-голямата му болка и мъка

Момчето на певеца Сашо Роман не само имало светла кожа, но и тя била изключително чувствителна на дневната слънчева светлина. Кожата буквално изгаряла и под най-малкото докосване от преките слънчеви лъчи. Освен това очите му били също проблемни. По принцип страдащите от генетичната аномалия имали светлосини на цвят очи.

Момчето имало същия цвят, но тяхната наситеност постепенно изсветлявала все повече. Зеницата вместо в черен цвят била в червен и детето просто не можело да гледа и на разсеяна дневна светлина. Всяко едно излагане на светло му носело неимоверни болки в очите. Синът на Сашо Роман бил като затворник в къщи. Той не смеел да напуска дома им и ако все пак го сторвал, то било при много слабо слънце греене, както и в компанията на останалите си братя. Това била огромна мъка и грижа за определения като фолк динозавър изпълнител Сашо Роман.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар