Тежка депресия ме накара да злоупотребявам с алкохола

Гласувайте за статията

Имах депресия заради проблеми с работата

Житейските трудности предизвикват депресия

Житейските трудности предизвикват депресия

Понякога Така се случва в живота, че настъпват разни неочаквани проблеми. И в моя живот се случи така. Аз не успях да се справя с тези промени и изпаднах в депресия. Съкратиха ме от работа, известно време търсех, но все нямаше, и това ме съсипваше. Живея с родителите си и те постоянно ми говореха разни неща. Аз започнах да пия. По принцип не съм пияч. Но в един момент алкохола ми се видя начин да забравя ситуацията. И така, вместо да се опитвам как да я реша, аз затъвах още повече. Седмица след седмица изпадах във все по-дълбока депресия. Най-страшното беше, че количеството на алкохола растеше заедно със задълбочаването на моята депресия.

Стана така, че си намерих работа. Обаче състоянието ми не се подобряваше. Трябваше да взема някакви мерки, защото имаше опасност да загубя и тази работа. Започнах да ходя на психиатър. Имах сеанси всяка седмица. Започнах да взимам и от билковите капки Алкофитал, които съдържат билки, предизвикващи непоносимост към алкохола. Комбинацията със сеансите и капките Акофитал беше добра за мен. Започнах малко по малко да излизам от тежката депресия. Пиенето вече не се случваше толкова често и аз имах време да осъзная как заради едно моментно състояние съм щял да си опропастя живота. Може би всеки изпада в такова положение, но ако не се намери начин да се излезе от него, нещата могат да загрубея. Сега съм стабилизиран. По-лесно ми е да се справям с предизвикателствата след разговорите с психиатъра. Харесвам си работата и си я работя с удоволствие.

Димитър Асенов от Бургас

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар